Norișorul.ro
economii
Back to Romania (old blog)

Am povestit cu Natalia Dabija despre economii și bani

Natalia Dabija are pe blogul ei o serie de articole dedicate discuțiilor despre economii și bani, scopul acestora fiind ca cititorii să învețe și să se inspire unii pe alții în acest domeniu. Să învețe să economisească, să dea banii doar pe lucruri utile și să-și îmbunătățească relația cu finanțele personale.

M-am gândit că într-o țară în care educația financiară lipsește din multe locuri de unde n-ar trebui (inclusiv din orarele școlare), poate ajută pe cineva să vadă în online o cât mai mare preocupare înspre consumul chibzuit de bani. Drept urmare, am răspuns la niște întrebări de la Natalia despre economii și relația mea cu banii. Nici nu cred și nici nu pretind că sunt eu cea mai deșteaptă din lume sau că fac lucrurile ca la carte (doamne sfinte, contul meu bancar râde copios acum! ), ăsta e doar felul în care văd eu lucrurile acum. Răspund și peste 10 ani, Natalia, bine? :))

Vă invit să citiți interviul aici, poate ne asemănăm și vă inspiră! 🙂

Sursă foto 1

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Natalia Dabija
  August 17, 2018 at 9:11 AM

  Da, da! Chiar ar fi super tare sa raspunzi la aceleasi intrebari peste 5-10 ani!

 • Reply
  Ce concept înșelător, succesul ăsta • Back to Romania
  September 13, 2018 at 8:25 PM

  […] lucruri să mă afecteze în mod negativ. Înseamnă liniște fizică și psihică. Înseamnă independență financiară, whatever that means for me. Înseamnă echilibru. Să pot citi cât doresc fără să am o oră […]

 • Reply
  DANI
  December 13, 2018 at 10:34 AM

  Eu resusesc sa enomisesc foarte bine, practic si comod cu Pusculita Noua. Pur si simplu depun banii la cutie pana cand numai intra, fara sa stiu cat sunt stransi acolo, si asta a devenit o obisnuita zilnica. Anul trecut am gasit 3555 ron depusi pe nesimtite intr’un an (10 ron/zi medie)
  si au fost ca un cadou care mi’a pus intrebarea: CE O SA FAC CU BANII ASTIA VENITI DE NICAIERI ?! 🙂
  Un Calduros Spor Financiar va doresc !
  ( https://pusculitanora.ro )

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.