Back to Romania (old blog)

Am revenit

Salut și salut!

În caz că ați încercat să mă vizitați săptămâna asta cu siguranță ați dat de o urâtă pagină de Under Construction. Am avut blogul într-o micuță mentenanță și schimbare de casă pentru câteva zile, dar acum suntem din nou up and running și vă mulțumesc din suflet că v-ați luat din timpul vostru ca să vă întâlniți din nou cu mine și că m-ați căutat să mă întrebați ce se întâmplă cu blogul.

Abonări

Printre lucrurile la care am lucrat pentru blog săptămâna asta se numără și un nou sistem de abonare la articole. Folosiți cu încredere căsuța din dreapta pentru a vă înregistra și veți primi de la mine un e-mail frumos, colorat și foarte user-friendly de fiecare dată când voi posta un articol nou. Gata cu plictisitoarele notificări default cu care v-am obișnuit ? Cei care aveți conturi de WordPress.com și ați fost ATÂT de drăguți încât să vă abonați folosindu-vă contul de blog – articolele mele nu vor mai apărea în Reader-ul vostru de la WP, dar vechile notificări de pe e-mail tot ar trebui să le puteți primi. Tratez cu maximă seriozitate adresele voastre de e-mail ca date confidențiale și nimeni nu ne le va primi vreodată de la mine pentru a le folosi în scopuri comerciale, fără acordul vostru în prealabil.

e-mailuri

De asemenea, dacă doriți să-mi transmiteți un mesaj, o sugestie, un feedback sau pur și simplu câteva vorbe pe care nu vreți să le lăsați publice în comentariile vreunui articol, la ioana@backtoromania.com vă stau la dispoziție la orice oră din zi și din noapte și ascult cu drag pe oricine are ceva de spus.

facebook

Nu uitați că vă aștept și pe Facebook unde ne citim puțintel mai des decât aici blog unde postez, de regulă, doar lunea, miercurea și vinerea. Pe Facebook ne auzim zilnic! 😛

Vă pup și trimit niște tunuri cu sclipici, confeti și inimioare asupra voastră! <3

Sursă foto 1

Dacă îți place conținutul acestui articol și vrei să vezi și altele similare, abonează-te pentru a primit un e-mail cu fiecare articol pe care îl voi posta.

Nu trimitem altfel de emailuri! Citește pagina noastră de confidențialitate.

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Georgi
  December 21, 2017 at 7:57 PM

  Abia astept sa ajung acasa sa vad ce abonare mi-am tras. De ceva vreme, telefonul is life si difera atata functiile fata de desktop. Dar o sa intru sa vad!

  • Reply
   Ioana
   December 21, 2017 at 9:48 PM

   Sa ma anunți daca nu funcționează corect, inca stau cu emotii si eu :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.