românia pozitivă
Opinii

Am scris pentru România Pozitivă

Nu am eu blogul de mult timp, dar știți deja că în afară de poveștile mele despre viața din UK și sarcasmul legat de lucrurile din București ce mă supără uneori, mă ocup de promovarea lucrurilor frumoase care se întâmplă în România. Știți că eu cred în partea bună a țării noastre, cred în lucrurile faine care se întâmplă aici, în acei oameni absolut minunați dintre noi despre care nu știm (încă), susțin și promovez lucruri și evenimente care duc mai mult sau mai puțin la creșterea calității vieții și a satisfacției în țara noastră.

Înțelegeți, deci, de ce m-am simțit pe aceeași lungime de undă cu România Pozitivă atunci când i-am descoperit și de ce citesc cu interes newsletterul zilnic pe care niște oameni interesați ca și mine de promovarea unei imagini bune a țării în care trăim îl crează și distribuie curioșilor. N-am de unde să aflu știri pozitive decât din surse pozitive – cu ochii în site-urile sau emisiunile TV de știri eu nu stau niciodată pentru că nu conțin nimic nedeprimant. Nici eu, nici voi nu avem nevoie de asta, by the way.

Am fost invitată să scriu un mic articol despre mine pe site-ul România Pozitivă și cu maximă satisfacție pentru că acum sunt și eu în mod oficial un român pozitiv, vă invit să-l citiți aici 😀 . Am scris, as always, cu sinceritate maximă – n-am vorbit de cât de minunat a fost în UK fără să spun că am avut și noi profesori mai puțin pregătiți sau despre cât de tare a fost campusul nostru (chiar a fost!) dar fără să amintesc că am ajuns acolo nepregătită și mi-a fost greu să mă integrez la început.  Vă las să descoperiți voi restul articolului 🙂

Iar după ce-l citiți, urmăriți site-ul România Pozitivă dacă vă interesează știri zilnice despre acțiuni ecologice implementate la noi, oameni de valoare care ne înconjoară, educație civică, voluntariate, tot felul de lucruri de-astea mișto pe care le apreciem atunci când le vedem în alte țări și pe care le vrem și la noi. Într-o lume plină de deznădejde, solidaritatea civică este viitorul! ♥

 

Sursă foto 1

 

Dacă îți place conținutul acestui articol și vrei să vezi și altele similare, abonează-te pentru a primit un e-mail cu fiecare articol pe care îl voi posta.

Nu trimitem altfel de emailuri! Citește pagina noastră de confidențialitate.

You Might Also Like...

No Comments

  • Reply
    ganduriledintrepagini
    November 14, 2017 at 12:06 PM

    Felicitări!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.