iepuras
Opinii

Avem un nou membru în familie!

iepuraș

Eu astăzi am ajuns supărată la muncă, pentru că #înghețată și #întârziată (de-asta, v-am zis io că așa va fi!), dar în cazul puțin probabil în care voi ajunge în același fel acăsucă după muncă să știți că am un nou membru în familie care mă așteaptă să ne jucăm împreună și să fugim unul după celălalt! ?

Weekendul ăsta am primit o flocoșenie de iepuraș micuț cât o palmă de om, de 2 luni, nu știm exact ce rasă, dar foarte curios și jucăuș, mai speriat la început – cred, cum să vă spun, că aș fi și eu speriată dacă ar apărea două capete uriașe și necunoscute lângă mine să mă gâdile toată ziua – dar mare țopăilă odată ce se obișnuiește cu oamenii din jurul lui și cu cea mai finuță blăniță pe care am pus eu mâna vreodată. Este o fetiță iepurică pe care o cheamă Bengeapu/Tomica/Iepurica, nu știm nici noi încă, și care este dulce cât o savarină, cât o bombonică de ciocolată, un kilomeeeeeetru de dulce!

iepuraș

Este atât de micuță sărăcuța de ea încât nici apă nu știe să bea de la biberonul ei special, trebuie să bea dintr-un căpăcel de borcan și trebuie să fie dusă la căpăcel ușurel, dar obligat-forțat, că e micuță și speriată de orice mișcare necunoscută ei și nu prea știe să meargă singură la apă. Când bea se spală și pe botic și blăniță și este de o dulcegărenie inimaginabilă.

iepuraș

Îi place să mănânce fân și cereale speciale pentru iepurași, are o mingiuță cu care trebuie să învețe să se joace, dar care nu pare să îi trezească prea mult interes până acum și are în cușcă și un bloc mineral cu pătrunjel în care ea trebuie să dea cu dințișorii, unu, ca să-și ia calciu și doi, ca să-i tocească și să nu-i crească prea mari. Să știți că este foarte interesată de propria-i dantură, toată ziua ronțăie la blocul de calciu :))

Cer scuze celor apropiație mie pe care i-am bombardat weekendul ăsta cu poze și filmulețe cu iepurașul nostru, recunosc că m-am simțit ca mămicile alea ce au un bebeluș și-și obsedează prietenii cu poze cu el având impresia că pentru toată lumea bebelușul lor este la fel de important ca pentru ele. A fost primul weekend, cer iertare pentru excese! 😀 Eu sunt foarte entuziasmată pentru că n-am avut niciodată niciun animăluț de casă, am fost noi trei surori de ajuns pentru părinții noștri :))

Încă ne obișnuim unii cu alții, noi cu ea, ea cu noi, încă ne mai trezim noaptea auzind zgomote ciudate din cealaltă cameră și ne ia puțin timp până să realizăm ce se întâmplă și că nu, nu avem șoricei prin casă care ne ronțăie mobila și cablurile. Avem pe altcineva care ronțăie, se cațără, face caca, se joacă, țopăie în sus și în jos în cușca ei când e singurică și prin casă când avem timp s-o supraveghem 😀

Curioasa asta micuță care nu stă locului o clipă sare pe lângă mine și se urcă pe tastatură de parcă știe că despre ea scriu:)) Este un suflețel și jumătate și, cel puțin până acum, destul de ușurel de avut grijă de el. Noi l-am luat dintr-un magazin Animax împreună cu toate accesoriile iepuristice necesare acestui bebeluș și vi-l recomand cu mare drag în caz că vreți un ghemotocel drăguț, care nu crește prea mare și pe care să-l iubiiiiiiiiiți și flocoșiiiiiiți la nesfârșiiit! De asemenea, așteptăm cu interes orice sfaturi pentru îngrijirea iepurașilor, suntem și noi începători în toată părințeala asta! :))

iepuraș

iepuraș

iepuraș

Sursă foto 1, 2-6 arhiva personală

Dacă îți place conținutul acestui articol și vrei să vezi și altele similare, abonează-te pentru a primit un e-mail cu fiecare articol pe care îl voi posta.

Nu trimitem altfel de emailuri! Citește pagina noastră de confidențialitate.

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  gabrielaadelina
  January 16, 2018 at 11:01 AM

  ooo Doamne!!!! E asa de dragutaaa!!! Vaaaaaiiiii!!!!! O ador!
  Spor la joacaaaa ?

  • Reply
   Ioana
   January 16, 2018 at 11:42 AM

   Hei, hai la noi la joaca ?

 • Reply
  Alinna Oprisan
  January 17, 2018 at 12:28 AM

  Sa te bucuri de ea 🙂

  • Reply
   Ioana
   January 17, 2018 at 11:05 AM

   Multumeeeesc din suflet, o iubesc PREA mult, e atat de micuta si firava si dulcica!

 • Reply
  Andreea theodora
  January 18, 2018 at 3:24 PM

  Doamneeeee!!!! ❤❤❤❤

 • Reply
  Georgi
  January 20, 2018 at 12:36 AM

  Un minut ma uitam la poze si ii ziceam la prietenil meu “uita-te la ea, cât ce cute îi” e adorabila! Eu voiam sa imi iau papagal de la Animax, dar pe banii de papagal mi-am luat ochelari pentru calculator, să nu chiorăsc la birou.?? Sufletele astea fac toată diferența! Să vă bucurați de ea si sa crească mare și pufoasa! ?

  • Reply
   Ioana
   January 22, 2018 at 5:40 PM

   Multumesc din suflet! Pana acum radeam de oamenii innebuniti dupa animalele lor dar acum am ajuns si eu la fel, ce sa fac daca e asa draguta! :))) Abia astep sa ajung dupa masa acasa s-o scot din cusca, am impresia ca e suparata pe mine cand o tin acolo :))

 • Reply
  o femeie
  February 5, 2018 at 11:36 AM

  ce dragut!!

 • Reply
  Viața cu un iepuraș în casă | Back to Romania
  July 17, 2018 at 2:17 PM

  […] este despre povestea unui iepuraș ca animăluț de casă, cu lecții învățate de la jucăușul ăsta ce l-am primit eu acum câteva […]

 • Reply
  Ce fac să mă binedispun când am o zi mai nașpa | Back to Romania
  July 24, 2018 at 1:13 PM

  […] joc cu iepurica […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.