Back to Romania (old blog)

Un challenge m-a adus aici

Se poate ca mulți dintre voi să vă fi trezit nu neapărat zâmbind astăzi (#luni), dar într-o stare fizică mult, infinit mai bună decât a mea. Să nu credeți că mă plâng după prima zi ce-am petrecut-o la schi anul ăsta, dar Iisue Cristoase cât de greu mi-e să fac un pas!

Anul trecut am jucat un joc în care în fiecare lună făceam un challenge prestabilit dinainte. Spre exemplu, challenge-ul pe luna ianuarie a fost să învăț să schiez. Pe luna februarie a fost să nu mănânc ciocolată deloc (da, barbaric, știu!). În martie a fost să merg într-o excursie. Și tot așa. Practic mi-am stabilit la începutul anului ce chestii interesante vreau să fac în fiecare lună și avându-le jos pe hârtie mi-a fost mult mai ușor să mă pregătesc pentru ele și să le fac să devină realitate. Ăsta e un pont bun de urmat anul ăsta, aviz doritorilor! 😀

Învățatul schiatului a fost una dintre cele mai interesante chestii pe care mi le-a adus anul trecut, pentru că mi-am dorit să fac asta de ani de zile, doar că n-am avut astrele corect așezate astfel încât să ajung să schiez vreodată. Anul trecut am mers cu o prietenă (remember her?) la o pistă de ski in-doors din Manchester și-am învățat. Nu știu exact ce – să schiez, să cad, să mă mișc, nu știu exact ce, dar ceva am învățat. Și-am mai făcut asta încă o dată, o lună mai târziu, tot în aceeași pistă in-doors. Ce vreau să spun este că oricât de mult mi-a plăcut mie să schiez, oricât mi-am dorit să învăț și oricât de încântată am fost, eu n-am ajuns pe un munte cu o pereche de schiuri în picioare niciodată.

Până ieri!

Se poate ca pentru mulți dintre voi ieri să fi fost o dumincă random, sper eu frumoasă și liniștită, dar am vrut doar să zic că pentru mine a fost una un pic mai specială pentru că am devenit schior cu acte în regulă după ce m-am visat în această postură atââââât de mult timp, așa că n-am cum, cu fundul și picioarele în pioneze sau nu, să nu consemnez asta undeva! 😀

Astăzi mă mișc precum un roboțel, dar păzea, căci cui pe cui se scoate! Be right back, slope!

Dacă îți place conținutul acestui articol și vrei să vezi și altele similare, abonează-te pentru a primit un e-mail cu fiecare articol pe care îl voi posta.

Nu trimitem altfel de emailuri! Citește pagina noastră de confidențialitate.

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Ingrid
  January 8, 2018 at 1:24 PM

  Felicitări! Eu încă nu știu sa schiez, deși fetele mele schiază. Este indicat sa înveți mereu ceva nou, fac asta mereu, dar întotdeauna mi-a fost teama sa schiez, deși tata era super la sportul asta.
  Mai am timp. Poate Februarie este luna dedicată sportului pe zăpada pentru mine ?. Daca nu ma prind de schiuri, măcar o sanie sa folosesc ?

  • Reply
   Ioana
   January 8, 2018 at 8:11 PM

   Vai, OBLIGATORIUUUU! Si si daca nu ai saniuta, sa stii ca un sac de gunoi functioneaza la fel de bine, iti spun pentru ca am testat! :))

   Ingrid, sa scrii mai des pe blog, vreau sa te citesc 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.