revelion
Back to Romania (old blog)

Vă pup, vă pup și vă pup! La mulți ani!

Nu promit că la ora la care acest articol a fost programat să apară, 09:00 AM în prima zi a lui 2018,  eu am apucat deja să merg la somn după petrecerea de Revelion, la fel cum nu promit că voi reuși să fiu complet trezită din sentimentul de vacanță, decembrie, Crăciun, Revelion poimâine, în 3, când cică revine lumea la normal. Nu promit nimic, nu sunt responsabilă de nimic ce se întâmplă în 1 Ianuarie, promit doar că va fi o zi în care voi dormi NON.STOP. și singurele dăți când mă voi trezi vor fi să verific ceasul din când în când și să fac mișto de mine că numai Dumnezeu știe când îmi voi mai permite să dorm atât de mult până la următorul Revelion.

Dar vă scriu dinainte, să mă asigur că sunt primitre primii și că nu uit, vă scriu să vă urez un an exact așa cum vi-l doriți și imaginați voi, și apoi peste asta să fie și plin de sănătate, alături de toți oamenii care vă sunt dragi, cu multe împliniri, momente frumoase, excursii, nopți târzii de povești și râsete până vă dor mușchii feței, cu mai multe îmbrățișări, mai multe lacrimi de bucurie, mai multe momente care vă ridică părul de pe mâini de emoție.

Lăsați la o parte răutățile, știrile, nu le mai urmăriți că și-așa sunt pline de lucruri rele care nu vă fac niciun bine. Umpleți-vă de muzica ce vă place, de oamenii care vă fac inima fericită! De familie, de copii veseli, de plimbări prin parc, de mers cu bicicleta. Sunați-vă părinții și bunicii, vorbiți cu ei și mulțumiți 2017-lui și pentru ce nu v-a luat, nu doar pentru ce v-a dat.

Rugați-vă, rugați-vă mult. La cine vreți voi, dar rugați-vă. Credeți în ceva și în cineva, luptați pentru visele voastre și nu fiți leneși. Nu lăsați nicio zi să treacă degeaba și fără să vă ducă un pic mai aproape de visul vostru, indiferent dacă acesta este să deveniți casnici sau CEO.

if your dreams don't scare you they are not big enough

Lăsați anul 2018 să fie anul în care acceptați provocări. În care faceți ceva ce ați vrut întotdeauna dar n-ați avut curaj până acum.  Faceți anul 2018 să fie anul vostru și anul în care viața vi se schimbă în bine. Faceți-vă planuri realise, lăsați o să merg la sală din 1 ianuarie și din 1 ianuarie voi mânca mai puțin. Nu aveți nevoie de 1 ianuarie pentru treburile astea! Începeți-le când simțiți că puteți, nu când bate gongul la 12 în noaptea de Revelion.

Ieșiți în stradă la proteste și la vot de fiecare dată când va fi cazul! Apărați-vă dreptul la o viață bună și liberă, luptați pentru viitorul vostru și al copiilor voștri. Nu vă lăsați furați, nedreptățiți și nu uitați că the day we give in is the way we die!

Și, Doamne, nu în ultimul rând, vă rog fiți cu un gram mai buni decât ați fost în 2017. Știu că e greu, știu că oamenii răi din jurul nostru nu ne ajută zen-ul și nu ne încurajează să vrem să fim mai buni. Ridicați-vă deasupra lor. Credeți-mă, prima persoană căreia îi adresez acest paragraf sunt eu. Gândiți-vă întotdeauna că omul nașpa de lângă voi e nașpa pentru că îi lipsește ceva, bani, copii, sănătatea, iubirea. Nu e așa cum e pentru că are ceva în mod special cu voi.

Vă mulțumesc că ați fost alături de mine anul trecut! Vă aștept cu același drag pe BackToRomania și în 2018. Să aveți o zi însorită și cu cât mai puțină mahmureală astăzi. 😀

La mulți ani!

i. ?

PS: La mulți ani tuturor celor ce poartă numele de Revelion și Revelioana! :)))

Sursă foto 1, 2

Dacă îți place conținutul acestui articol și vrei să vezi și altele similare, abonează-te pentru a primit un e-mail cu fiecare articol pe care îl voi posta.

Nu trimitem altfel de emailuri! Citește pagina noastră de confidențialitate.

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  roxanabarsanblog
  January 1, 2018 at 11:48 AM

  La multi ani si numai impliniri in noul an, Ioana!! 🙂

  • Reply
   Ioana
   January 1, 2018 at 9:23 PM

   Multumesc, Roxana, la multi ani si tie! Ma bucur sa te recitesc 🙂

 • Reply
  gabrielaadelina
  January 1, 2018 at 12:42 PM

  La multi anu, Ioana! Tot ce iti doresti sa se implineasca si sa ne citim cu bine. Te pup!

  • Reply
   Ioana
   January 1, 2018 at 9:22 PM

   Te puup, anul asta ne vedem la o cafea in Promenada, da? :)))

 • Reply
  ganduriledintrepagini
  January 4, 2018 at 2:04 PM

  La mulți ani și un an nou cât mai bun!

 • Reply
  Ingrid
  January 8, 2018 at 1:34 PM

  La mulți ani, draga mea! Anul 2018 este un an bun in care voi trai mai conștient ca niciodată. Simt ca m-am trezit după un somn luuuuung si ma întind din toate încheieturile ?. Sa vad ce realizez in starea de trezie ?.
  Un an minunat in care sa faci tot ce-ți doresti cu adevărat! ✨✨✨✨✨✨

  • Reply
   Ioana
   January 8, 2018 at 8:12 PM

   Te pup si-ti doresc sa-ti indeplinesti toooot, tot ce ti-ai planificat si dorit! >:D<

 • Reply
  Mama Aluniţă
  January 3, 2019 at 6:33 PM

  Un an frumos sa ai, Ioana! Esti o persoana speciala si sper sa ramai mereu asa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.