Back to Romania (old blog)

3 Ianuarie 2018, oficial cea mai urâtă zi din an

Pentru că dacă azi este 3 ianuarie 2018, înseamnă că s-a terminat vacanța și înseamnă înapoi la muncă. Ferice de voi, studenților și elevilor care azi dormiți ca bebelușii! Pentru noi, ceilalti, să curgă cafelele ca fântânile de ciocolată și să nu se mai termine în veci! Azi ochii s-au deschis mai greu, snooze-urile au sunat mai mult ca niciodată anul ăsta și s-au auzit cele mai multe oo, Doamne, de ce nu mai avem liber încă o zi-uri din fiecare pat în care s-a trezit cineva. Știu, pentru că been there, done that.

Mă pregăteam sufletește să scriu un articol astăzi despre cât de urâtă este ziua de 3 ianuarie, cât de greu mi-a fost să mă trezesc și cât de mult mi-aș fi dorit să nu-mi mai sune alarma niciodată, dar adevărul este că mi-a fost dubios de ușor să-mi încep ziua de azi.

Lăsați în pace faptul că azi e 3 Ianuarie și mergeți înapoi la muncă, și-așa cine lucrează cu motoarele turate la maxim în prima zi din an?! Ciudat cum am spus mergeți și nu mergem, de parcă cineva m-ar scuti pe mine de ziua de azi. Oricum, pentru mine să mă reîntorc la muncă astăzi este și frumos și dureros în același timp, având în vedere că de mâine, sorry not sorry, sunt în concediu din nou pentru înc-o săptămână! Vă povestesc zilele următoare pe unde mai umblu hai-hui! 😀

2017 a fost un an despre care îmi place să spun că mi-a schimbat viața la 180 de grade (în bine, mulțumesc la Dumnezeu), și vreau ca 2018-le să spună un challenge accepted și să facă același lucru. În ce fel vrea el, mă voi lăsa surprinsă. Dacă nu, măcar să mă țină sănătoasă pe mine și pe oamenii din jurul meu, că de restul de treburi ne-om ocupa noi cumva.

După ideea Cristinei, am început pe Instagram o serie de postări zilnice, numerotate, sub hashtagul #mymeaningful365, în care pun câte-o poză în fiecare zi din 2018-le meu cu câte ceva reprezentativ zilei respective, serie care vrea să devină la sfârșitul anului un fel de retrospectivă detaliată a lucrurilor care au contat pentru mine în fiecare din cele 365 de zile ale anului! Vă aștept aici să vedeți despre ce este vorba.

Mă apuc zilele astea și de scrisorica tradițională fiecărui nou an în care scriu din perspectiva mea de la sfârșitul lui 2018 și vorbesc cuiva despre toate lucrurile frumoase care mi s-au întâmplat și pe care le-am făcut în 2018, scrisoare care reprezintă în fond un fel de new year’s resolutions. Vă încurajez să faceți și voi același lucru 🙂

Până la următoarea întâlnire vă pup și vă doresc trezire ușoară astăzi și un an de vis! ❤️

Sursă foto 1

Dacă îți place conținutul acestui articol și vrei să vezi și altele similare, abonează-te pentru a primit un e-mail cu fiecare articol pe care îl voi posta.

Nu trimitem altfel de emailuri! Citește pagina noastră de confidențialitate.

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  gabrielaadelina
  January 3, 2018 at 3:23 PM

  hehe eu deja mi-am facut scrisorica dupa ideea ta 😀
  Imi cam place treaba cu instagram-ul… Ioana, tu mereu ma inspiri! Multumesc.
  Felicitari pentru concediu, eu zac la birou, nu mai am cafea, am un chef nebun sa dorm si in mod sigur nu sunt pregatita sa ma apuc de treaba…
  Pupici cu sclipici!
  Concediu placuuut! Have fun si pt mine!

  • Reply
   Ioana
   January 3, 2018 at 3:35 PM

   Nu mai ai cafea? Vrei cumva sa te dezveti din a fi dependenta de cafea? Hai la mine la birou si stai aici o saptamana, o sa te servesc cu o cafea atat de oribila incat n-o sa mai vrei cafea niciodata in viata ta. Eu asa simt acum, sa stii, eram disperata dupa cafea iar acum nu mai simt nevoia sa beau nici cand ies in oras! Dar in Promendata tot mergem la una! :)))

   Te imbratisez, tu esti o draguta ca intotdeauna <3 Pune-ti reminder in telefon sa nu uiti sa recitesti scrisorica 😉

 • Reply
  ganduriledintrepagini
  January 4, 2018 at 2:03 PM

  Da, din păcate pe 3 ianuarie trebuie să ne întoarcem la muncă, va fi greu să ne intrăm din nou în mână după Sărbători.

 • Reply
  Ingrid
  January 8, 2018 at 1:29 PM

  Mi-am propus ca fiecare zi sa fie cea mai frumoasa zi din viața mea, asa ca nici o zi nu mai este urâta ?.
  Daca-ți spui asta in fiecare dimineața, intr-o zi vei vedea ca se poate ??✨

  • Reply
   Ioana
   January 8, 2018 at 8:14 PM

   Ai dreptate! Vreau si eu sa fac asta!
   Am tot stat si m-am gandit cum sa-ti zic ca de fapt stii, nu poti in fiecare zi sa-ti spui ca totul e roz si frumos, dar n-am putut sa formulez niciun argument pentru ca da, ai dreptate! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.