Opinii

De mult n-am mai primit mărțișoare!

Eu nu mă gândesc prea mult la faptul că e soare afară, -16 grade, zăpadă de-un metru și frig de-mi îngheață părul. Simt și therefore sufăr, dar nu mă gândesc la asta.

Mă gândesc la faptul că s-a dus iarna și că e doar o chestiune de timp până pot să revin și eu la viață și pot să-mi recapăt energia care s-a dus naibii în ultimele 2 luni pe motiv de lipsă de

 • somn
 • soare
 • căldură
 • lumină afară
 • activități de făcut în aer liber
Am fost ca un zombie într-un permanent ciclu somn-muncă-acasă-somn-muncă-acasă pe care l-am urât tocmai pentru că n-am putut scăpa de el.

Am fost obosită și înfrigurată în continuu și cu puține ieșiri din casă în timpul săptămânii – așa-s la mine toate iernile. Cu excepiția zilelor când merg la munte, eu urăsc zăpada, zilele scurte, norii, urăsc toate chestiile astea pentru că mă seacă de energie într-un extraordinar de mare fel. Iarna-mi vine doar să mă chircesc sub o pătură și să zac. Nu doar aici în țară, în Anglia eram la fel.

Mă mai gândesc și la faptul că eu n-am mai primit mărțișoare de 1 Martie de nici nu mai știu când – am mai primit așa, să nu fiu tristă, prin poștă de la mama că altfel aș fi uitat și cum arată un șnur roșu cu alb, dar mai mult de unu și flori și pupături și urări, oio, nici nu mai știam ce-nseamnă asta :)) Nu pot să zic că m-a marcat foarte mult că n-am purtat mărțișoare-n piept, dar nici nu-mi plăcea să intru pe Fb de 1 și 8 Martie și să văd atâta veselie pe oamenii de-acasă, când la mine era doar o zi obișnuită și foarte rece. De unde să iau sau să-mi ia cineva mărțișoare în Manchester? 🙂

Eu m-am trezit plină de energie azi dimineață pentru c-a fost atât de senin afară, de parcă soarele s-a uitat în calendar și-a știut exact când să apară, fix azi și nu ieri, fix azi și nu mâine, chiar dacă doar la modul teoretic – practic, eu tot cu mănușine de ski am ieșit astăzi afară, țin să vă anunț pe toți fericiții care ori ați stat în casă azi ori sunteți în orașe mai călduroase ca al nostru! Așa că vă urez o primăvară frumoasă ca toate florile care s-au dăruit astăzi, ca toate urările care s-au făcut, norocoasă cât pentru toate potcoavele din toate mărțișoarele și să vă crească energia astăzi cât pentru toată iarna urâtă ce poate v-a secat și pe voi! ???

Sursă foto 1, 2

Dacă îți place conținutul acestui articol și vrei să vezi și altele similare, abonează-te pentru a primit un e-mail cu fiecare articol pe care îl voi posta.

Nu trimitem altfel de emailuri! Citește pagina noastră de confidențialitate.

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Ingrid
  March 1, 2018 at 2:49 PM

  O primăvara frumoasa, Ioana! O primăvara cu soare, fericire si bucurii, cu mărțișoare miulte-multe pe care sa le Primești de la oameni minunati. ✨☘️?

  • Reply
   Ioana
   March 1, 2018 at 2:58 PM

   La fel iti doresc, Ingrid draga! Sper ca n-a ramas Max afara azi noapte, nu? :))

   • Reply
    Ingrid
    March 13, 2018 at 9:39 AM

    MAX nu mai vrea sa doarmă in casa. Mi-a arătat asta foarte clar. Chiar atunci când a fost mai frig, a preferat cușca. El este fericit afara, doar e blănos ?

 • Reply
  Alinna Oprisan
  March 2, 2018 at 7:07 PM

  Primăvara să îţi aducă un mărţişor de sănatate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un nor de iubire şi un soare strălucitor asemeni sufletului tău. Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara!

  • Reply
   Ioana
   March 5, 2018 at 10:01 AM

   O primavara minunata si tie, Alina! Te mai astept pe la mine prin vizita 🙂

 • Reply
  Delia
  March 4, 2018 at 6:45 PM

  O primavara frumoasa! mi-ai amintit de perioada de gimnaziu si chiar de liceu cand primeam zeci de martisoare.

  • Reply
   Ioana
   March 5, 2018 at 10:01 AM

   O primavara frumoasa si tie, Delia!

   Zeci? Wow, erai populara, nu gluma :)) Eu n-am primit niciodata asa multe, maxim vreo 10

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.