Opinii

Cum să devii un soare

Nu sunt genul care să mă uit după oameni pe stradă și să zic ”doamne, l-ai văzut pe ăla cum…”, dar m-am surprins făcând chestia asta de câteva ori în ultimele luni și nu știu ce să simt în legătură cu asta. Drept urmare, pentru c-am fost curioasă și-am analizat bine situația în jurul meu la plajă și la piscină vara asta, vreau să vă prezint astăzi un ghid în câțiva pași despre cum să devii un soare. Să fii soare înseamnă să ai un bronz perfect și să fii fierbinte. La propriu, când pune cineva mâna pe tine. Să facă fss când te atinge.

 1. Într-una dintre zilele toride de vară din iunie, iulie sau august te urci în mașină/tren/autobuz și te duci spre o piscină sau mare. Trecem peste toate detaliile legate de drum, hotel, cazare, următorul pas ne va prinde direct pe plajă.
 2. La ora 11 dimineața, când este soarele mai bun, se iese afară pe plaj. Pasul următor, se caută un șezlong care se trage afară de sub umbrelă. Dacă tot ați venit atât până la mare (zicem mare, dar mergea și la o piscină) măcar să profitați de soarele ăsta bun.
 3. Acum v-ați putea da cu cremă anti-raze UV dar dacă tot ați venit atât până la mare (zicem mare, dar mergea și la o piscină) măcar să profitați de soarele ăsta bun.
 4. Se stă pe spate, cu mâinile pe lângă corp, până se adoarme, în soare. Opțional, puteți aplica ulei de măsline pe corp, pentru a asigura un bronz mai uniform și mai glossy.
 5. După aproximativ câteva ore, în jurul orei 16, vă puteți ridica de pe șezlong. Cele mai bune ore ale soarelui au trecut deja, ați prins un bronz extraordinar, este timpul de plecat înapoi în cameră (sau în mașină sau acasă).
 6. Fața ta este acum roșie, scuze, nu cred c-am subliniat suficient, fața ta este acum ROȘIE precum o roșie! Precum un trandafir, precum o cireașă, corpul la fel, te poți mișca cu greu. Atunci când pune cineva mâna pe tine tu ești foarte fierbinte și emani căldură.  Fss!
 7. Dacă ai îndeplinit cu succes cei 6 pași de mai sus, în special nr. 4 și nr. 6, felicitări!, ai devenit un soare!

PS: Nu uitați să repetați pasul nr. 5 și stând pe burtă, eventual în ziua următoare, să asigurați un bronz frumos și sănătos pe ambele orbite ale soarelui ce tocmai ați revenit. Dacă mergeți în concediu și vă întoarceți cu pielea albă s-ar putea să nici nu vă creadă lumea că ați mers în concediu!

PPS: Asigurați o bronzare corectă și feței.

PPPS: Dacă vi se pare că sunt hateriță, să știți că nu vi se pare.

Sursă foto 1,2

Dacă îți place conținutul acestui articol și vrei să vezi și altele similare, abonează-te pentru a primit un e-mail cu fiecare articol pe care îl voi posta.

Nu trimitem altfel de emailuri! Citește pagina noastră de confidențialitate.

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Miss I.
  August 7, 2018 at 9:09 AM

  Dacă ai fi scris și tu ÎNAINTE să plec în concediu, n-aș mai fi venit așa albă înapoi 🙁
  Plus că ai uitat să menționezi sfaturi pentru cei cu copii: pe la ora 12-13 se ia copilul, să zicem de un an-doi, se dezbracă, se mângâie pe capul gol și se așază pe malul mării. Mama se așază lângă el și se joacă amândoi cu apă și nisip tot așa până pe la 14-16. Pentru că, nu-i așa, pe malul mării soarele nu te veeeede. Da, pe șezlong te-ar arde la orele alea, dar pe mal nuuuu, nuuuu. Iar dacă seara copilul (sau chiar și mama) are pielea roșie, febră, e agitat sau nu poate respira cum trebuie… nicio grijă, sigur e doar capricios, N-ARE CUM să fie insolație!

  Erau câteva persoane în concediu pe care îmi venea să le bat atât, dar atât de rău. Mi se pare atât de stupid că avem ATÂTEA informații în ziua de azi și tot ne batem joc 🙁

  • Reply
   Ioana
   August 7, 2018 at 9:38 AM

   Nu, nu e capricios, e deocheat! :)))))))

 • Reply
  Ioana Soare
  August 7, 2018 at 2:51 PM

  Uffff, bine că sunt deja un soare, altfel m-aș fi împotmolit printre atâția pași. E complicat, dom’le, cu soarele ăsta :))

  • Reply
   Ioana
   August 7, 2018 at 3:18 PM

   M-am gandit la tine cand am scris titlul ala :))))))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.