Cărți

Băieților care citiți cărți

Fetelor care citiți, vă văd, sunteți peste tot, bravo! Dar băieților care citiți, măi băieți! Băieților care citiți cărți, că despre ele  vorbesc, mă intrigați! Rău de tot și într-un mod neobișnuit de fain! 😀

De ce citiți voi, dimineață de dimineață în metrou și la prânz prin cafenele?

Cum de sunteți atât de cool? De ce nu sunteți ca toți ceilalți, pe Facebook, WhatsApp, Messenger? Ce carte e ATÂT de interesantă încât a câștigat lupta cu telefonul, playlistul de pe Youtube sau jocul ăla ciudat cu monștrii și bătăi?

Așa sunteți voi, chiar preferați o carte în favoarea internetului? Sunteți ATÂT de împotriva curentului? Mai există astfel de oameni?!

Cumpărați din librării și altceva decât benzi desenate? Aveți și cărți pe noptieră, nu doar un telefon și un încărcător?

Citiți din proprie inițiativă? Aveți discuții acasă cu prietenii/prietenele voastre legate de cărți? Whoa…

Citiți

Ca să-mi dau seama cât de girly e văzută toată treaba asta cu cititul n-a trebuit decât să dau un search după books sau reading pe Pinterest ca să văd numai poze cu fete citind. Da, merci, chiar aveam nevoie de un stereotip și-aici! Am mai dat un search și după autori pe un site de reviewuri pentru cărți – thanks, fetelor, but no offence! Eu cred că cititul și cărțile nu discriminează, ele ne fac neproști pe toți, indiferent de sex! Băieților care citiți, sunteți incredibil de interesanți și atrăgători, Nu. Vă. Opriți. VREODATĂ!

Citiți

Sursă foto 1, 2, 3
Citește și:

”Mamă, să nu rămâi niciodată în casa cuiva care n-are cărți și nu râde mult!”

Dacă îți place conținutul acestui articol și vrei să vezi și altele similare, abonează-te pentru a primit un e-mail cu fiecare articol pe care îl voi posta.

Nu trimitem altfel de emailuri! Citește pagina noastră de confidențialitate.

You Might Also Like...

3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.