Opinii

OK. Ce se întâmplă?

Se întâmplă că acum 1 an pe vremea asta nici nu-mi imaginam că anul 2017 va fi anul care-mi va schimba viața. Deși eu glumeam des spunând asta, în special în preajma ultimelor luni din 2016. Și mi-a schimbat-o!  Am visat de mult să-mi pot lăsa viața din UK și să mă reîntorc în România, dar n-am vrut s-o fac în orice condiții. Nu venind aici la un salariu minim pe economie și într-un mediu care să nu-mi facă bine. Nu venind într-un oraș mare unde nu știu pe nimeni, dar nici în orașul meu originar unde nu am nimic de făcut.

Nu vezi cum merg lucrurile la noi  în țară blablabla? Hai, rămâi acolo, ce-are? Păi are, că dacă nu simt că mă potrivesc acolo ce sens are să stau? Sunt dispusă să plătesc avantajul vieții acolo cu nefereicirea mea? Știți vorba aia, just because you fit somewhere doesn’t mean you belong there.

românia

Și după îndelungi căutări ratate ale jobului perfect, lucrurile s-au schimbat, l-am găsit, am aplicat, l-am luat și-am venit. Și-a început aventura, a început love-hate relationshipul meu cu Bucureștiul și România. Mai mult love decât hate. E un challenge continuu readaptarea mea acasă, dar un challenge accepted despre care voi vorbi în postările mele aici pe blog.

Back to România

Pentru că tot ceea ce scriu pe blog provine din propria mea experiență care s-ar putea să fie (foarte) diferită de a altora, vă invit să citiți mai întâi pagina Despre pentru a-mi înțelege mai bine backgroundul și care-i treaba cu mine. Iar restul de informații, celebra întrebare DE CE AI REVENIT??, cum mi-a fost afară, povești despre cum mă reintregrez eu în societatea românească și altele pe această temă se vor găsi în postările ce vor urma.

Vă mulțumesc că mi-ați citit primul articol pe backtoromania.com 😀

Sursa foto: 1, 2

Dacă îți place conținutul acestui articol și vrei să vezi și altele similare, abonează-te pentru a primit un e-mail cu fiecare articol pe care îl voi posta.

Nu trimitem altfel de emailuri! Citește pagina noastră de confidențialitate.

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  roxanabarsanblog
  October 14, 2017 at 11:14 AM

  Mult succes iti doresc! 🙂

  • Reply
   Ioana
   October 14, 2017 at 1:04 PM

   Esti draguta, te pup! :*

 • Reply
  Dupa 6 luni inapoi in Romania
  December 27, 2017 at 9:04 AM

  […] acum 6 luni mi-am îndeplinit un vis și mi-am luat zborul în direcția doar dus din Doncaster, 2 ore și jumătate până în Aeroportul Internațional Cluj […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.