Ține-ți copiii aproape, Gordon Neufeld și Gabor Mate
Back to Romania (old blog)

Un gând scurt despre Primăria Capitalei

Aștept să iasă un artist care să zică tare și răspicat că refuză să mai participe la evenimente organizate de Primăria Capitalei. Care să spună că a fost invitat, doar că nu vrea să onoreze invitația, pentru că este furios pe PMB. Furios pe toți cei care își bat joc, zi de zi din bolizii lor de zeci de mii de euro,  de oamenii care trebuie să circule cu tramvaie ca-n vestul sălbatic, șosele petecite și prea puține parcuri, dar care se mândresc cu milioane de lei investite în spectacole culturale și noduri intermodale, whatever that means, că nu știu nici eu.

Să scrie pe Facebook, el, artistul, Vă iubesc, dragilor, dar nu pot să urc pe scenă și să vă cânt ca și cum totul ar fi ok. Nu este totul ok! Să acceptăm această invitație ar însemna să ne luăm de mână cu Primăria, iar noi nu vrem să rămânem cu această imagine. Ne vedem la concertele organizate de oricine altcineva decât PMB. Știți pe cineva care să fi făcut o lovitură de stat de acest gen? :))

primăria capitalei

Știu că toți artiștii au nevoie de concerte, contracte și bani, că nici facturile lor nu cred că se plătesc cu mesaje pe Facebook. Dar eu aștept să aibă cineva cohones să înfrunte pe duamna eF. Si nu numai! Cineva care să susțină public mișcarea #rezist și care să-și folosească puterea de influensăreală într-un mod constructiv. Constructiv lumii, nu doar propriului cont bancar. În momentul ăsta doar pe Tudor Chirilă l-aș vedea suficient de curajos încât să facă așa o declarație, știu că a vorbit la un concert despre Fără Penali. Da’ aștept să văd și pe alții, nu cred că ar rămâne nerăsplătiți cu simpatie din partea multor fani, nu?

Eu refuz să mai particip la evenimente pe afișul cărora apare mare, în stânga sau dreapta sus, Primăria Capitalei. Știu că o să vă uscați de dorul meu! 😛

Sursă foto 1

Dacă îți place conținutul acestui articol și vrei să vezi și altele similare, abonează-te pentru a primit un e-mail cu fiecare articol pe care îl voi posta.

Nu trimitem altfel de emailuri! Citește pagina noastră de confidențialitate.

You Might Also Like...

4 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.