Copil stând pe spate și visând
Despre copii

Cel mai mare vis

Un text neterminat, scris și păstrat in draft din 2020.

Este incredibil, bebelușule, cum poți să exiști în gândurile mele cu atât de mult timp înainte să exiști cu adevărat. Este incredibil cum mintea a putut să te facă cu atât de mult timp înainte să te facă și corpul. Să-ți vadă deja fiecare degețel de la fiecare mână și fiecare picioruș, fiecare genunchi, călcâi, cot, urechi, gât, palme, unghii. Aș vrea să poți să înțelegi odată cât ai fost de dorit, așteptat și iubit cu ani de zile înainte să te vedem la față. Ești cel mai mare, puternic, păzit și fericit vis.

Primul gând în sculare, ultimul gând în culcare. Primul om pentru care m-am rugat, la începutul tuturor rugăciunilor. De ani de zile ești ca un filtru pe mintea mea – tot ce-am făcut, văzut, plănuit m-a dus cu gândul și la tine.

Te aștept să-ți arăt lumea și sa-ți arăt ca EȘTI lumea. Vocea ta contează, tu contezi, dorințele tale contează, sentimentele tale contează și sunt cele mai importante pentru mine. Ești cel mai bun lucru ce mi se poate întâmpla in viața asta.

Cel mai mare vis.

Cel mai așteptat vis.

Cea mai mare binecuvântare.

Cea mai buna lecție.

Cea mai mare minune a vieții mele.

Cu drag,

Mama

PS: Visul s-a îndeplinit in 2022. 😃

Dacă îți place conținutul acestui articol și vrei să vezi și altele similare, abonează-te pentru a primit un e-mail cu fiecare articol pe care îl voi posta.

Nu trimitem altfel de emailuri! Citește pagina noastră de confidențialitate.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.