familia addams la teatrul excelsior
Back to Romania (old blog)

Nu știu cum arată un spectacol pe Broadway, dar îmi imaginez că seamănă cu ”Familia Addams” la teatrul Excelsior

În decembrie am fost la musicalul ”Familia Addams” la Teatrul Excelsior, în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu. Am prins cu greu bilete, de fiecare dată când aflam de o nouă reprezentație și intram să le cumpăr ele erau deja peste 90% vândute, dar am găsit până la urmă și am așteptat cu mare drag spectacolul, știind că va fi unul grozav. Și uai, ce spectacol a mai fost! Mult mai mult și mult mai extra decât mi-am imaginat! 😀

077-fam addams foto vlad catana 223-OAna

Umorul textului, muzica, dansurile, vocile extraordinare și interpretarea actorilor au fost deosebite pentru mine, mai ales că nu fusesem niciodată la un musical și nu știam exact la ce să mă aștept. Musicalurile de la TV știu sigur că nu-mi plac, dar Familia Addams m-a fascinat cu totul. Bine, recunosc că eu sunt și fană a acestei familii ciudate de monștri și-mi place să privesc orice legat de ei, fie el teatru sau film. Oricum, legat de piesa de teatru, eu n-am mai văzut niciodată atât de aproape de mine niște oameni care să cânte și să danseze atât de frumos și de senzual (Morticia, bineînțeles), iar când nu cântau și dansau, spuneau un text super amuzant în stilul binecunoscut al ciudatei familii Addams care are în permanență probleme de adaptare în lumea oamenilor normali.

Deși toate personajele au fost grozav de bine conturate, cu niște replici și prezențe de spirit geniale, preferații mei au fost Morticia și Gomez, jucați de actorii Oana Predescu și Lucian Ionescu. Au o chimie grozava ei doi împreuna, greu de descris în cuvinte.

Dacă vreți să vedeți măcar un spectacol de teatru anul acesta, vă recomand să țineți un ochi pe pagina teatrului Excelsior și să cumpărați negreșit bilete la această piesă, dacă le găsiți disponibile. Sunt sigură că o să vă placă foarte mult, o să vă binedispună și o să vă țină minute în șir în picioare aplaudând, la final. Știu că am folosit foarte multe superlative în acest articol, dar vă promit că nu am exagerat și nu le-am scris fără motiv :). Pentru mine a fost probabil cea mai bună piesă de teatru văzută vreodată, motiv pentru care am ieșit atât de fascinată din sală. În timpul piesei, mă gândeam când și cum să fac s-o mai văd încă o dată. I mean… 😀

Reprezentații noi apar în fiecare lună, următoarea este pe 14 ianuarie 2022 si cel mai safe este să urmăriți site-ul oficial al teatrului și să cumpărați biletele direct de acolo.

Dacă îți place conținutul acestui articol și vrei să vezi și altele similare, abonează-te pentru a primit un e-mail cu fiecare articol pe care îl voi posta.

Nu trimitem altfel de emailuri! Citește pagina noastră de confidențialitate.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.